Plaza Centrum täyttyy ja julkisivu uudistuu

Plaza Centrumin liiketarjonta laajenee kovaa vauhtia mm. Kuntokeskus Liikun sekä Granlundin voimin. Kuntokeskus Liikku avaa uuden kuntosalin toiseen kerrokseen syys-lokakuussa 2023. Liikun lisäksi kauppakeskuksen toisen kerroksen toimitiloihin majoittuu kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund. Uusien toimijoiden myötä liiketilat ovat pian täynnä – vain muutamia liiketiloja on enää vapaana.

Tutustu kaikkiin liikkeisiin sekä palveluihin täältä

Toisen kerroksen täyttyessä Plaza Centrumin julkisivuun tehdään pieniä muutoksia. Remontti aloitetaan kesällä ja se on valmis keväällä 2024. Pahoittelemme uudistuksista johtuvaa, mahdollista häiriötä.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

MINKÄLAISESSA TOIMITILASSA SINÄ HALUAT ONNISTUA?

Plaza Centrum tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää rakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi.

Viihtyisä työympäristö

TOIMIVAT tilaratkaisut