Toimitilat

Plaza Centrum tarjoaa moderneja 100% personoitavia toimitiloja Joensuun ydinkeskustassa.

Tarpeitasi vastaavat toimitilat

Tiloja monipuoliseen työskentelyyn

100% muunneltavia mahdollisuuksia

TILA TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA

Osin kolmikerroksinen Plaza Centrum taipuu moneen: rakennuksesta löytyvät toimitilat ovat räätälöitävissä vuokralaisten tarpeita vastaaviksi aina pohjaratkaisuja myöten. Plaza Centrumista löytyy esimerkiksi useita valoisaksi avokonttoriksi tai joustavaksi monitoimitilaksi sopivia vaihtoehtoja, joiden koko voi olla mitä vain välillä 200 – 2500 m². Rakennuksessa on yhdet liukuportaat, kaksi hissiä ja yhdet asiakaskäyttöön tarkoitetut portaat. Toimintaa helpottavat myös tavarahissit ja samassa rakennuksessa sijaitseva parkkihalli.

Valttina muunneltavuus

Plaza Centrum ei ole perinteinen vanhasta rakennuksesta remontoitu toimitila. Se on moderni ja monipuoliseen työskentelykäyttöön suunniteltu kokonaisuus. Plaza Centrum on avara, valoisa ja ennen kaikkea muunneltava.

tarpeidesi mukaiset toimitilat

Valttina muunneltavuus

Vuokrattavat toimitilat

503 m²

Valitse raakavalmis tai viimeistelty toimitila

Raakavalmis toimitila

Raakavalmiissa toimitilassa on valmis runko ja valmiiksi toteutetut wc-ratkaisut. Yrityksesi päättää muusta. Voit valita toimitilallesi sopivan sijainnin ja päättää seinien, lattioiden sekä kattojen käsittelystä. Saat suunnitella haluamasi huonejaon tai unohtaa väliseinät vaikka kokonaan. Plaza Centrum rakentaa raamit, yrityksesi luo lopputuloksen.

Viimeistelty TOIMITILA

Viimeistellyssä toimitilassa yrityksesi saa valita muutostöiden aikataulujen puitteissa sopivat ratkaisut aina tilajaoista pintamateriaaleihin. Yrityksesi tekee kaikki valinnat, Plaza Centrum toteuttaa ne puolestasi. Yrityksesi pääsee muuttoa vaille valmiiseen toimitilaan.

Esimerkki viimeistellystä toimitilasta Karelia Magneetti.

Toimitilan vuokraus pähkinänkuoressa

Toimitilan vuokraus voi olla pitkä ja monimutkainen prosessi. Me Plaza Centrumissa olemme tehneet siitä yksinkertaista. Prosessi etenee aina saman neljävaiheisen kaavan mukaisesti.

ENERGIAA YMPÄRILTÄ

Plaza Centrum sijaitsee siellä missä tapahtuu: aivan Kauppakeskus Metropolin ja Kauppakeskus Iso Myyn vieressä, kivenheiton päässä elinvoimaisesta torista. Paikassa, jossa kaikki keskustan palvelut ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä.

Pysäköinti

Plaza Centrumista löytyy pysäköintitalo, jossa on tilaa 250 autolle. Oman parkkihallin lisäksi pysäköintimahdollisuuksia tarjoavat mm. P-MetropolMyyn Parkki ja P-toriparkki.

Ostokset

Kauppakeskus Metropol ja Kauppakeskus Iso Myy ovat aivan Plaza Centrumin vieressä. Myös Joensuun tori ja kaikki ydinkeskustan kattavat ostosmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä.

Kahvilat ja ravintolat

Lähistöltä löytyy useita hyviä kahviloita ja lounasravintoloita sekä à la carte -ravintoloita vaativaankin makuun.

Sähköauton latauspiste

Plaza Centrumin läheisyydestä löytyy useita sähköauton latauspisteitä.