Vuokralaiselle

Ohjeita ja yhteystietoja Plaza Centrumin vuokralaisille.

Plaza Centrumilla on ilo toimia vuokranantajana useille yrityksille. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa vuokralaisiamme ajatellen. Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä kiinteistösihteeriimme tai kiinteistöjohtajaamme.

Yrityksenlaiset tilat keskellä kaikkea

Tule osaksi energistä osaajien yhteisöä

100% muunneltavat tilaratkaisut

Avain- ja kulkulupa-asiat

Vuokralainen saa avaimen ja kulkuluvan vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Kadonneista avaimista ja kulkuluvista tulee ilmoittaa välittömästi.

Huolto- ja tavaraliikenne

Tavaranvastaanottotila on kaikkien vuokralaisten yhteinen ja se sijaitsee rakennuksen Kirkkokadunpuoleisessa päädyssä. Lastauslaiturilta on tavarahissiyhteys 2. kerrokseen.

Internet-yhteydet

Jokainen vuokralainen vastaa omista tietoliikenneyhteyksistään.

Plaza Centrumissa ei ole asiakaskäyttöön tarkoitettua wifiä.

Kiinteistöhuolto ja löytötavarat

Plaza Centrumin kiinteistöhuollosta ja löytötavaroista huolehtii Joensuun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys Joensuun Seudun Talohuolto Oy.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (sis. alv).

Muut kiinteistöön liittyvät asiat:

Pysäköinti P-Centrum avoinna 24/7

Plaza Centrumin yhteydessä toimiva pysäköintihalli P-Centrum tarjoaa autoilijoille edullista ympärivuorokautista pysäköintiä aivan Joensuun keskustassa. Sisäänkäynti pysäköintihalliin on rauhalliselta Kirkkokadulta.

Pysäköintimaksut

Lyhytaikainen pysäköinti:
07.00 – 21.00 1,80 €/tunti
21.00 – 07.00 1,00 €/tunti
vuorokausi 12 €

Pitkäaikaispysäköinti:
* pysäköinti 4. tasosta ylöspäin

3 kk / vuosimaksu 250 € (sis. alv)
6 kk / vuosimaksu 400 € (sis. alv)
12 kk / vuosimaksu 600 € (sis. alv)

Lämmityspistokkeellinen paikka:
*numeroitupaikka kellarikerroksessa
12 kk / vuosimaksu 1200,00 € (sis. alv)

Autohallipaikka:
*kiinteistöyhtiön kellaritiloissa oleva hallipaikka
12 kk / vuosimaksu 1800,00 € (sis. alv)

P-Centrumin lisäksi pysäköintimahdollisuuksia tarjoavat P-Metropol, Myyn Parkki ja P-toriparkki. Polkupyörien säilytyspaikka sijaitsee Plaza Centrumin pääsisäänkäynnin edessä.

Lisätietoja kausipysäköinnistä:

Rakentaminen ja tilojen remontointi

Plaza Centrum on 100% muunneltavissa oleva toimitilakiinteistö. Kaikista rakennuksen rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä hankkeista vastaa Jari Frimodig.

Sosiaali- ja taukotilat

Huoneistokohtaiset sosiaali- ja taukotilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Rakennuksen 2. kerrokseen rakennetaan tulevaisuudessa lisää keskitettyjä sosiaalitiloja. Asiakaskäyttöön tarkoitetut wc:t sijaitsevat Plaza Centrumin 1. kerroksessa. 

Siivous ja hygienia

Plaza Centrumin puhtaudesta, hygieniasta ja turvallisesta ympäristöstä huolehtii Lassila & Tikanoja Oyj. L&T:n henkilöstö on perehdytetty kauppakiinteistöjen erikoispiirteisiin, joten esimerkiksi tilojen yläkiskot ja valospotit pysyvät puhtaina. L&T seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä ja päivittää omia ohjeistuksiaan niiden mukaisesti. L&T:n henkilöstö huolehtii, että siivouksen hygieniataso on aina asetettujen vaatimusten mukainen ja dokumentointi vastaa Plaza Centrumin omavalvontaohjelmaa.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %).

Sähköauton latauspiste

Plaza Centrumin läheltä löytyy useita sähköauton latauspisteitä.

Vartiointi ja turvallisuus

Vuokralaisten ja asiakkaiden turvallisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Plaza Centrumin vartioinnista ja turvallisuudesta vastaa Guru Security Oy. Haluamme, että vuokralaisemme saavat keskittyä täysipainoisesti palvelemaan asiakkaitaan meidän huolehtiessa niin kauppakeskuksessa asioivien kuin vuokralaistemmekin turvallisuudesta.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %).

Vuokran laskutus

Plaza Centrumin vuokrien laskutus sekä valvonta on keskitetty. Vuokrien laskutusta ja valvontaa hoitaa Sanna Sarkkinen. Vuokranmaksun eräpäivä on vuokrasopimuksessa määritelty päivä. Vuokralainen ja vuokranantaja voivat kuitenkin yhteisymmärryksessä kirjallisesti sopia vuokranmaksupäivästä myös toisin.

MUUTOKSISSA MUKANA

Plaza Centrum on täynnä mahdollisuuksia: vuokratilat ovat muokattavissa vastaamaan täysin käyttäjiensä tarpeita. 

Yhdessä olemme enemmän

Tutustu muihin vuokralaisiin

Plaza Centrum ei ole ainoastaan rakennus. Se on myös aktiivinen yhteisö, jossa monet  yritykset ovat löytäneet toisensa ja tapoja hyödyntää talon sisäistä synergiaa.

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Niinhän se on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Yllätyksiä yritysmuutoissa voi kuitenkin aina sattua, joten aikaa muuttoon kannattaa varata enemmän kuin arvelee tarvitsevansa. Mutta mitä muuta tulee huomioida yrityksen muuttopuuhissa?

tarpeidesi mukaiset toimitilat

Valttina muunneltavuus