Vuokralaiselle

Ohjeita ja yhteystietoja Plaza Centrumin vuokralaisille.

Plaza Centrumilla on ilo toimia vuokranantajana useille yrityksille. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa vuokralaisiamme ajatellen. Mikäli et löydä tältä sivulta vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä kiinteistösihteeriimme tai kiinteistöjohtajaamme.

Yrityksenlaiset tilat keskellä kaikkea

Tule osaksi energistä osaajien yhteisöä

100% muunneltavat tilaratkaisut

Avain- ja kulkulupa-asiat

Vuokralainen saa avaimen ja kulkuluvan vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Kadonneista avaimista ja kulkuluvista tulee ilmoittaa välittömästi.

Huolto- ja tavaraliikenne

Tavaranvastaanottotila on kaikkien vuokralaisten yhteinen ja se sijaitsee rakennuksen Kirkkokadunpuoleisessa päädyssä. Lastauslaiturilta on tavarahissiyhteys 2. kerrokseen.

Internet-yhteydet

Jokainen vuokralainen vastaa omista tietoliikenneyhteyksistään.

Plaza Centrumissa ei ole asiakaskäyttöön tarkoitettua wifiä.

Kiinteistöhuolto ja löytötavarat

Plaza Centrumin kiinteistöhuollosta ja löytötavaroista huolehtii Joensuun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys Joensuun Seudun Talohuolto Oy.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (sis. alv).

Muut kiinteistöön liittyvät asiat:

Rakentaminen ja tilojen remontointi

Plaza Centrum on 100% muunneltavissa oleva toimitilakiinteistö. Kaikista rakennuksen rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä hankkeista vastaa Jari Frimodig.

Siivous ja hygienia

Plaza Centrumin puhtaudesta, hygieniasta ja turvallisesta ympäristöstä huolehtii Lassila & Tikanoja Oyj. L&T:n henkilöstö on perehdytetty kauppakiinteistöjen erikoispiirteisiin, joten esimerkiksi tilojen yläkiskot ja valospotit pysyvät puhtaina. L&T seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä ja päivittää omia ohjeistuksiaan niiden mukaisesti. L&T:n henkilöstö huolehtii, että siivouksen hygieniataso on aina asetettujen vaatimusten mukainen ja dokumentointi vastaa Plaza Centrumin omavalvontaohjelmaa.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %).

Sosiaali- ja taukotilat

Huoneistokohtaiset sosiaali- ja taukotilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Rakennuksen 2. kerrokseen rakennetaan tulevaisuudessa lisää keskitettyjä sosiaalitiloja. Asiakaskäyttöön tarkoitetut wc:t sijaitsevat Plaza Centrumin 1. kerroksessa. 

Vartiointi ja turvallisuus

Vuokralaisten ja asiakkaiden turvallisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Plaza Centrumin vartioinnista ja turvallisuudesta vastaa Guru Security Oy. Haluamme, että vuokralaisemme saavat keskittyä täysipainoisesti palvelemaan asiakkaitaan meidän huolehtiessa niin kauppakeskuksessa asioivien kuin vuokralaistemmekin turvallisuudesta.

Puhelun hinta soitettaessa kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %).

Vuokran laskutus

Plaza Centrumin vuokrien laskutus sekä valvonta on keskitetty. Vuokrien laskutusta ja valvontaa hoitaa Sanna Sarkkinen. Vuokranmaksun eräpäivä on vuokrasopimuksessa määritelty päivä. Vuokralainen ja vuokranantaja voivat kuitenkin yhteisymmärryksessä kirjallisesti sopia vuokranmaksupäivästä myös toisin.

Sähköauton latauspiste

Plaza Centrumin läheltä löytyy useita sähköauton latauspisteitä.

MUUTOKSISSA MUKANA

Plaza Centrum on täynnä mahdollisuuksia: vuokratilat ovat muokattavissa vastaamaan täysin käyttäjiensä tarpeita. 

Yhdessä olemme enemmän

Tutustu muihin vuokralaisiin

Plaza Centrum ei ole ainoastaan rakennus. Se on myös aktiivinen yhteisö, jossa monet  yritykset ovat löytäneet toisensa ja tapoja hyödyntää talon sisäistä synergiaa.

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Niinhän se on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Yllätyksiä yritysmuutoissa voi kuitenkin aina sattua, joten aikaa muuttoon kannattaa varata enemmän kuin arvelee tarvitsevansa. Mutta mitä muuta tulee huomioida yrityksen muuttopuuhissa?

tarpeidesi mukaiset toimitilat

Valttina muunneltavuus