Liikkeet ja palvelut

Kauppakadun ja Niskakadun kulmassa sijaitseva Plaza Centrum on täynnä ideoita ja taitoa. Virkeä miljöö, muunneltavat tilat ja erinomaiset kulkuyhteydet tekevät rakennuksesta yrityksesi kehitystä kaikin tavoin tukevan työympäristön.

Monipuolinen palvelutarjonta

Viihtyisää yhdessäoloa

Arjen tärkeitä kohtaamisia

Tällä hetkellä Plaza Centrumilla on ilo olla seuraavien yritysten koti

Another Doggy

Another Doggy on Plaza Centrumissa sijaitseva cocktail-baari, josta löytyy kattava juomavalikoima ja laadukkaita drinkkejä. Paikka tarjoaa myös viihtyisän ympäristön rennolle illanvietolle ja keskusteluille lasillisen äärellä.

Danske bank

Danske Bank on moderni pohjoismainen pankki, joka toimii 13 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Danske Bank tarjoaa asiakkailleen modernien pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja, varallisuudenhoitoa sekä kiinteistö- ja leasing-palveluja.

Fever Pub

Fever on perinteikäs joensuulainen menopaikka. Kokenut henkilökunta, ensiluokkainen palvelu ja välitön ilmapiiri takaavat, että Feverissä viihdytään ja sinne on mukava mennä aina uudelleen.

Happy Store

Plaza Centrumin 1. kerroksessa sijaitseva Happy Store tuo laatumuotia Joensuuhun. Valikoimasta löytyy ihania vaatteita Ruotsista, Saksasta, Italiasta ja Ranskasta sekä kenkiä Usa:sta ja Italiasta! Tervetuloa täydenpalvelun huippuliikkeeseen. 

ravintola Marsi

Restaurant Marsi is an authentic nepalese restaurant located at center of Joensuu. Marsi refers to our one of the special and expensive rice that grows in high altitude, near mountains. Marsi is very popular among Nepalese so we had decided to give same name to our restaurant. Our restaurant is warm and cozy that is suitable for all families and friends and of course kids.

Joensuun Kaupunki, Luotsi-hanke

Luotsi on Joensuun kaupungin työllisyyttä edistävä hanke, joka on osa työllisyyttä tukevaa asiakaslähtöistä ja monialaista palvelukokonaisuutta. Luotsi on matalankynnyksen kohtaamispaikka joensuulaisten työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin.

Karelia Magneetti

Karelia Magneetti on paikallinen pienyritys, johon luottavat lukuisat terveyspalveluiden tarjoajat sekä useiden eri alojen erikoislääkärit. Yritys tarjoaa laadukkaita ja turvallisia kuvantamispalveluja edistyksekkäällä teknologialla. 

KOTIPIZZA

Suomalainen Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on Suomessa yli 280 ravintolaa, joista kaikki toimivat franchising-periaatteella. Kotipizzasta löydät mm. herkullisia pizzoja, kotzoneja, rullia sekä valikoiman erilaisia virvokkeita.

Kätevä-Käsi

Askartelijan aarreaitta Kätevä-Käsi on monipuolinen ja palveleva askartelu-, käsityö- ja taidetarvikkeiden erikoisliike. Kätevä-Käsi on suomalaisen perheyritys, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Plaza Centrumin 1. kerroksessa. 

S-MARKET KAUPPAKATU JOENSUU

Plaza Centrumin S-market on PKO:n omistama elintarvikemyymälä. Plaza Centrumin S-marketista löytyy kattavan tuotevalikoiman lisäksi Veikkauksen peliautomaatti ja toimipiste sekä asiamiesposti. 

Posti

Postin lähetysten noutaminen ja lähettäminen onnistuu Postin Plaza Centrumin toimipisteessä, joka sijaitsee S-Market Kauppakadun tiloissa. Toimipisteessä myydään myös postimerkkejä, postitus- ja pakkaustarvikkeita.

MINKÄLAISESSA TOIMITILASSA SINÄ HALUAISIT ONNISTUA?

Plaza Centrum tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia heille, jotka tahtovat työskennellä modernissa ja talotekniikaltaan ensiluokkaisessa ympäristössä. Kaikki rakennuksen vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjiensä tarpeita vastaaviksi.

Viihtyisä työympäristö

TOIMIVAT tilaratkaisut