Karelia Magneetille tilat toiveiden mukaan

Karelia Magneetti on tyytyväinen tiloihinsa – Plaza Centrumissa on mahdollista suunnitella tilat yritykselle juuri sopiviksi

Vuonna 2020 kuvantamispalveluita tarjoava Karelia Magneetti avattiin Plaza Centrumin toiseen kerrokseen. Toimitusjohtaja Rauno Hämäläinen on tyytyväinen valintaan sijoittaa Karelia Magneetti juuri Plaza Centrumin tiloihin.

”Rakennus on keskeisellä paikalla Joensuussa. Avoimessa tilassa ei ollut remonttia rajoittavia tekijöitä. Saimme tehdä pohjaratkaisun pitkälti oman mielemme mukaan ja tehdä tiloista sellaiset kuin halusimme”, Hämäläinen kertoo.

Sujuvaa yhteistyötä Plaza Centrumin kanssa

Ennen muuttoa Plaza Centrumiiin Hämäläinen kartoitti myös muita vaihtoehtoja. Hän päätyi lopulta Plaza Centrumiiin. Täällä tiloissa on riittävästi korkeutta ja neliöitä. Yhdessä arkkitehdin kanssa he suunnittelivat tilat toimiviksi. Plaza Centrum tuki heitä suunnittelu- ja rakennusprosessissa.

”Se oli kiinteistön omistajan ja johdon puolesta hyvin hoidettu. He järjestivät meille suunnittelijoita ja urakoitsijoita ja olivat mukana tilojen rakentamisen kaikissa vaiheissa.”

Yhteistyö on jatkunut hyvänä myös rakennusurakan jälkeen. Karelia Magneetti on saanut ripustaa mainoskylttejä kauppakeskuksen tiloihin, ja parkkipaikat sekä asiakkaille että henkilökunnalle ovat järjestyneet hyvin.

Turvallinen paikka asioida

Tilojen muunneltavuus on Plaza Centrumin ykkösvaltteja. Etenkin terveydenhuollon toimintayksikkö tuo tiloille omat erityisvaatimuksensa. Tietosuojan alaiset asiat on pidettävä salassa, ja asiakkaan yksityisyys on turvattava tutkimuksen aikana. Kulkua tiloissa on rajoitettu sähköisten lukkojen avulla. Tiloissa saa liikkua vain henkilökunnan opastamana.

Lisävaatimuksia tiloille asettavat myös osa palveluista, joita Karelia Magneetti tarjoaa: mammografia, magneettikuvaus ja röntgenkuvaus.

Magneettikuvauksen muodostama voimakas magneettikenttä pitää saada rajattua tutkimushuoneeseen. Tarvittaessa magneettikentän rajaukseen käytetään rautasuojausta. Magneetti tarvitsee myös häiriösuojausta varten faraday-häkin. Sen tehtävä on estää ulkopuolisia häiriöitä pilaamasta magneettikuvaa. Samoin röntgenkuvauksen ja mammografiatutkimuksen aiheuttama säteilyn leviäminen muihin huoneisiin on estettävä. Tilojen rakennusvaiheessa seiniin asennettiin lyijylevyt, jotka estävät säteilyn leviämisen.

Hämäläisen mukaan henkilökunta on ollut tyytyväinen siihen, että kuvantamistutkimuksiin kuuluva työnkulku on huomioitu tiloissa.

”Pystymme palvelemaan asiakkaita hyvin.”

Keskellä kaupunkia oleva kauppakeskus sujuvoittaa myös henkilökunnan vapaa-aikaa. Töihin tullessa ja töistä lähtiessä on mahdollisuus hoitaa asioita kaupungilla.

”Tämä antaa lisäarvoa myös työpaikalle”, Hämäläinen toteaa.

Viihtyisä ympäristö miellyttää henkilökuntaa ja asiakkaita

Uusissa tiloissa on viihtyisää. Niin asiakkaat kuin henkilökunta ovatkin olleet tiloihin tyytyväisiä.

”Panostimme asiakastiloihin, jotta asiakkaalle tulisi meillä asioidessaan tunne, että hänestä välitetään”, Hämäläinen sanoo.

Asiakkaiden odotustilassa on viihtyisä valaistus ja kalustus. Virvokeautomaatista saa kylmää ja kuumaa juotavaa.

Hämäläinen on myös tyytyväinen siihen, että kauppakeskuksesta pidetään muutenkin huolta. Kiinteistön lattiat on uusittu ja sinne on tehty liukuportaat.

”Se varmasti vaikuttaa kiinteistön käyttöön kaiken kaikkiaan. Toivottavasti muutkin yrittäjät löytävät täältä itselleen sopivat tilat.”

Yrityksensä tulevaisuuteen Hämäläinen suhtautuu valoisasti. Liiketoiminta Plaza Centrumissa on lähtenyt hyvin käyntiin. Hän miettii, miten omaa liiketoimintaa voisi viedä eteenpäin.

”Tiedän, että sellaiseenkin tiloissa on mahdollisuuksia. Aika näyttää.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

MINKÄLAISESSA TOIMITILASSA SINÄ HALUAT ONNISTUA?

Plaza Centrum tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää rakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi.

Viihtyisä työympäristö

TOIMIVAT tilaratkaisut