Pub Fever palvelee Plaza Centrumin katutasossa jo toista vuosikymmentä

Pub Fever on ollut olemassa yhtä pitkään kuin Plaza Centrumkin. Pub Feverin Sari Tykkyläinen, vuokrasi Plaza Centrumilta tilat vuonna 2008, kun kauppakeskus valmistui.

Katutasosta löytyi sopivat tilat pubille. Neliöitä oli Pub Feverin tarpeisiin hyvä määrä ja he saivat itse vaikuttaa pohjaratkaisuun.  Tilaan suunniteltiin asiakaspaikkoja ja tiskin paikka. 

Sisustuksessa ja tiloissa ylipäänsä Tykkyläinen halusi panostaa toimivuuteen. Hän sai suunnitella tilat oman visionsa mukaan. Hän on edelleen tyytyväinen tekemiinsä päätöksiin:

”Toimivia ratkaisuja tehty.  Kokonaisuudessaan tila toimii hyvin.”

Nyt on meneillään Pub Feverin kolmastoista vuosi yrityksenä, niin kuin myös vuokralaisena Plaza Centrumin tiloissa. Koko tänä aikana liikehuoneistoa ei olla remontoitu suuremmin: 

”Emme ole tehneet mitään isompia muutoksia, on menty sillä mitä silloin alussa suunniteltiin. Se on ollut hyväksi havaittu kokonaisuus. Tietysti pientä pintaremonttia on tehty ja tilaa hieman ehostettu, mutta muuten kaikki on entisellään ”, Tykkyläinen sanoo.

Kuten monia Plaza Centrumin vuokralaisia, myös Tykkyläistä miellyttää kauppakeskuksen keskeinen sijainti Joensuussa.  Samoin kuin tekemiinsä sisustusratkaisuihin, myös Pub Feverin sijaintiin hän on edelleen tyytyväinen:

”Onhan tämä hyvä paikka – katutasossa ja keskellä kaupunkia.”

Hän kertoo, että ovat itse saaneet päättää, miten tekevät ja toteuttavat asiat.  Tasaisin väliajoin Tykkyläinen ja Plaza Centrumin väki vaihtavat kuulumisia. Yhteistyö  heidän kanssaan on mutkatonta:

”Homma hoituu ja asiat menevät kuin itsestään”, Tykkyläinen toteaa.

Henkilökunta on viihtynyt Pub Feverin tiloissa, samoin asiakkaat. 

”Asiakkaat ovat löytäneet meille hyvin”, Tykkyläinen iloitsee.

Tykkyläisen mukaan vuodet ovat kuluneet nopeasti. Tulevaisuudessa hän haluaa kehitellä uutta, mutta yrityksensä peruskonseptiin hän vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä:

”Jatketaan entiseen malliin.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

MINKÄLAISESSA TOIMITILASSA SINÄ HALUAT ONNISTUA?

Plaza Centrum tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää rakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi.

Viihtyisä työympäristö

TOIMIVAT tilaratkaisut